Diensten

Freelance kok

Als werkgever heb je soms te maken met onverwachte situaties. Bijvoorbeeld kort of langdurige ziekte, vakanties of werknemers die van baan wisselen. Dit is helaas niet altijd even gemakkelijk op te lossen. Naast mijn huidige baan heb ik regelmatig tijd vrij en gebruik deze tijd graag om in te springen waar nodig. Wanneer er dus behoefte is aan een betrouwbare keukenhulp of een zelfstandig iemand die zich snel en gemakkelijk aanpast zoek dan niet verder. Neem contact op en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

BBQ

Staat er een tuinfeestje in de planning? Waarbij je graag zelf de tijd wilt hebben om te kletsen en gezellig mee te eten. Of ben je een bedrijfsfeestje aan het organiseren met borrel en bbq? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Haast niks is te gek. Neem contact op om samen alle wensen te bespreken en wie weet sta ik binnenkort als grillmaster achter de bbq of wordt de verzorging van een complete bbq uit handen genomen.

Private dining

In privé sfeer en alle rust samen genieten van een vooraf samengesteld menu is natuurlijk erg romantisch. Gewoon zomaar om je liefde te verrassen, een jubileum te vieren of misschien om een aanzoek te doen. Genoeg redenen te bedenken. Het koken neem ik graag uit handen om er een geslaagde avond van te maken. Zijn er vragen over de mogelijkheden neem dan contact op.